Wonder Woman Trailer! (İlk Bakış+SS Faciası) + Justice League GELİYOOOR!!!

Uzun bir aradan (ve bir Suicide Squad faciasından) sonra yeniden sizlerleyim! Siz de çizgi romanı okumadan ve afişte direk Jared Leto'yu (Joker'i) görüp Suicide Squad'a bilet alanlardansanız rica ederim bu yazımı okumayın.(Bu konuda çok cidddiyim) Her neyse, lafı fazla uzatmadan konumuza geçelim.
Kaynak:https://kahramangiller.com/wp-content/uploads/2016/08/SS-kapak.jpg
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki: DC, Warner Bros. ile ortak yapımlara devam ettikçe sinematik evrende pek şansımız yok. Marvel ve Disney ortaklığı almış başını gidiyor çünkü. Captain America olsun, Iron Man olsun, adamların Black Widow'u bile (ki yan karakter olmasına rağmen) başlı başına bir olay. DC'ye baktığımızdaysa -özellikle yan karakterlerin- Marvel'in yanında solda sıfır kaldığını görüyoruz. Fazla iğnelemek istemiyorum fakat öyle ki DC 2-3 yıl önce reytinglerde 1 numara olduğu dizilerini de şu an (Flash, Arrow ve Supergirl hatta Legends evrenini birbirinin içine sokarak) mahvetmiş durumda. Durumun neresinden tutsanız elinizde kalıyor özetle. Tabii animasyon yapımlarında olduğu gibi çizgi roman konusunda da hala DC'yi tek geçerim. Marvel'mış şuymuş buymuş eline su bile dökemez fakat DC'nin yaptığı en büyük yanlışlardan biri (özellikle sinematik evrende) pazarlamayı iyi yapamaması. Şekil A: Suicide Squad. Yaklaşık yarım saatlik bir kesintiyle Blu Ray'e yansıyan film tıpkı Batman v Superman'de yaşananlar gibi (tabii Batman v Superman çok daha büyük bir trajediydi, öyle ki ne zaman aklıma gelse hala içim ezilir) kesik kesik ara sahnelerle çizgi romandan ırak (BvS kadar olmasa da) tek kelimeyle berbat bir deneyim yaşattı bana.
Kaynak:https://cdn.webtekno.com/media/cache/content_detail_v2/article/79117/suicide-squad-filminin-silinen-bir-sahnesinden-yeni-joker-fotografi-paylasildi-1572867369.jpg
Filme geçmeden önce Warner Bros.'un fragman temasında yaşadığı kararsızlığı ele alalım. İlk fragmanda renkler çok daha koyu, izleyiciye karanlık ve kasvetli bir hava verilirken; filmin yayın tarihi yaklaştıkça yayınlanan fragmanlarda, hatta sahne arkası görüntülerde bile çok daha cıvıl cıvıl, eğlenceli bir havaya yer veriliyor. İşte burada Warner'ın reyting kaygısı devreye giriyor. Jared Leto'nun filmde yaklaşık yarım saatlik sahneleri olduğunu ele alırsak (Filmin sinema versiyonunda Joker'i toplasan 10 dakika gördük görmedik) bu mantıksız bir yorum da sayılmaz. İşte DC'nin BvS'de yaptığı tam olarak buydu. Sinemaya yaklaşık iki-iki buçuk saat yansıyan filmi izlerken çoğu parçayı birleştirmekte güçlük çektiniz mi? Fakat Warner Bros. izleyicilerin isyan ettiğini fark ettiğinde, çoktan filmin 3 saatlik Bluray versiyonunu yayınlamıştı bile. Warner Bros. gibi dev bir şirketin bu şekilde adını lekeleyemeyeceğini de düşünürsek, bu olayda ''Kalitesiz Yönetmen'' sıfatıyla Zack Snyder'e suç atmaları işten bile değildi. Şunu belirtmek isterim ki özellikle ''geek''lere hitap eden bir film hazırlıyorsanız, elinizdeki en iyi seçeneklerden biri (hatta çoğu koşulda en iyi seçenek) Zack Snyder'dir. Her neyse, konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Bu konuyu kapatmadan önce şunu da söyleyeyim ve konu kapansın: BvS ve SS'ten umduğumu bulamamış olabilirim ama WW(Wonder Woman)'ın teaserı ve ilk trailerı bugüne kadar yapılmış çoğu süper kahraman filmini sollayacak gibi görünüyor. Fakat şu noktaya parmak basmalıyım ki WW'ın akıbeti de her zamanki gibi Warner'ın elinde. Ve ne yazık ki Warner'ın bir takım kaygılarla adeta bir U Dönüşü yapıp WW'ın içine etmemesi için yapabileceğimiz tek şey bekleyip gözlemlemek. Fakat kanımca Warner Bros. artık kendini böyle toplara sokmaz. (Umarım!)
Kaynak:https://journo.com.tr/wp-content/uploads/2017/06/wonder-woman.jpg
Eğer kafanızda Wonder Woman'ın filmine gitmek gibi bir düşünce varsa bu videoyu kesinlikle izlemenizi öneririm. Kısa kısa bilgilerle WW'ı yakından tanımanızı sağlayacaktır.
Vee huzurlarınızda Wonder Woman'ın İlk Fragmanı
Bu da ikinci

Yazımı bitirmeden önce eklemem gereken son bir cümle var, yorumu size bırakıyorum. JUSTICE LEAGUE TÜRKÇE DUBLAJLI FRAGMAN!!!!




Yorumlar